Računovodstvo Akross - Strokovno in kvalitetno delo sad dolgoletne tradicije

Strokovno in kvalitetno delo sad dolgoletne tradicije

O Podjetju

Akross proizvodnja, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.

Davčna št.: 57090866
Matična št.: 5427495000
TRR: IBAN SI56 0201 0001 7958 449 (NLB d.d.)
Uporaba najsodobnejših tehnologij, sodobnih standardov in aktualne računovodske zakonodajeRačunovodski servis z osebnim in individualnim pristopomZadovoljstvo strank ob razbremenitvi računovodskega dela

Računovodsko podjetje Akross je podjetje z več kot 25 letno tradicijo. Dolga leta uspešnega poslovanja so nam prinesla številne izkušnje na področjih računovodstva, knjigovodstva in poslovnega svetovanja. Ugotovili smo, da je formula za učinkovito delo in zadovoljstvo strank, oseben in individualni pristop k strankam.

Sledimo trendom

Vrhunsko usposobljeni sodelavci se poklicno permanentno izobražujejo in so vedno na tekočem z novimi standardi ter zakonodajo. Pri delu uporabljamo najsodobnejše računalniške programe ter rešitve informacijske tehnologojie, ki strankam omogočajo vpogled v poslovne podatke 24 ur na dan 7 dni v tednu.

Individualnost, enostavnost in prilagodljivost

Vsako podjetje ima unikaten poslovni model zato se vsaki stranki posvetimo na individualni ravni. S stranko sodeluje vedno isti stalni sodelavec, ki se poglobi v potrebe in želje posamezne stranke, s svetovanjem pa optimizira davčne obveznosti.

Delovni čas, ki v nujnih primerih omogoča dosegljivost računovodje 24 ur na dan in učinkovita medsebojna komunikacija, sta prilagojena vsaki stranki posebej in zagotavljata, da so storitve opravljene hitro in kvalitetno.

Računovodstvo po meri

Računovodstvo prevzamemo v celoti ali pa skrbimo le za del poslovanja. Ob menjavi računovodstva kadarkoli v letu primopredajo v celoti opravimo mi. V kolikor je potrebno, brezplačno uredimo poslovne knjige za prevzeto leto tudi za nazaj.

Vizitka

Akross, d.o.o.
Sneberska 128b, 1260 Lj-Polje

Tel: 059 117 572
Email: rac@akross.si

Pon-Pet: 8.00-15.00